Himalajská soľ - jedlá hrubá
Kód: 303Podrobný popis
Problém s obyčajnou kychynskou soľou je, že prebytočný nevylúčený chlorid sodný a iné chemické zlúčeniny sa v našom tele spolu s nevylúčenými bielkovinami zo živočíšnych produktov usádzajú v kĺboch a cievach. Následne tu vplyvom času, napevno ako kameň, skryštalizujú. Je to obdobný proces, ako keď sa na dne varnej kanvice kryštalizuje a uchytáva vodný kameň. Tento proces je sprevádzaný zvýšenou kyslosťou, a tým dochádza aj k vyplavovaniu vápnika z vlastných kostí. Toto všetko sa deje nenápadne a prebieha pomaly molekulu za molekulou, deň za dňom. Časom sa prihlasujú prvé problémy: bolesti chrbtice, kĺbov, kostí a s tým spojené všetky druhy problémov v oblasti pohybu, zvýšený krvný tlak a silne skôrnatené cievy.
Naopak používanie prírodnej neupravovanej – nerafinovanej soli nie je spájané v tak širokej miere s negatívnymi následkami na zdravie. Národy konzumujúce (v rozumnej miere) prírodnú nerafinovanú kamennú soľ vykazujú podstatne menší alebo žiadny stupeň poškodenia svojich ciev a kĺbov, zapríčineného chloridom sodným.
Krajina pôvodu:
- ružová soľ z Pakistanu
- vysoká čistota
- bez obsahu pridaných chemických látok
- obsahuje minerálne látky a vitamíny
- vhodná do kuchyne, kúpele i na starostlivosť o pleť
Váha : 1kg
Dátum spotreby viď na obale 2 roky
Skladovanie: v suchu
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.